KANTARELLER

En snabblagad vegetarisk pastarätt där mjuka fina höstsmaker av jordärtskocka och kantarell har huvudrollen.
 
PASTA MED RÅSTEKT JORDÄRTSKOCKA OCH KANTARELLER.
 
pasta med råstekt jordärtskocka och kantareller
 
Det här behöver du.
4 portioner linguine
300 g jordärtskockor
250 g kantareller
2 msk smör
4 äggulor
½ citron
50 g parmesan
salt, vitpeppar
 
Sä här gör du.
  1. Skala, skiva och råstek jordärtskockor i 1 msk smör. Ta ur pannan.
  2. Stek kantarellerna i 1 msk smör.
  3. Koka pasta. Slå av vattnet och blanda samman pastan med äggulor, saft från en citron, riven parmesan, kantareller och jordärtskockor. Salta och peppra, klart för servering!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0