FIKADAX

Lätt och luftig chokladkaka med blockchoklad.
 
KOKKENS CHOKLADKAKA
 
Chokladkaka med blockchoklad
 
Det här behöver du.
200g margarin
2,5 dl socker
5 ägg
2,5 dl mjöl
200g hackad choklad
2 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
 
Så här gör du.
Rör socker och äggulor poröst. Häll i hackad choklad och därefter det smälta margarinet. Blanda mjöl, bakpulver och vaniljsocker i en bunke och rör sedan ner blandningen i ägg/smöret. Vispa äggvitorna hårda och rör sedan ner dem i smeten. Häll smeten i en rund form och grädda kakan nederst i ugnen i 180 grader. Använd en sticka för att avgöra när kakan är klar. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0