KOLVAR

Smaksatta majskolvar är underbart gott. Här är ett recept som är enkelt och bara tar 20 minuter att göra!
 
CAJUN BUTTERED CORN.
 
Bildresultat för CAJUN BUTTERED CORN.
 
Det här behöver du.
  • 4 majskolvar
  • smör till stekning
  • salt
  • 3 msk smör
  • 1 vitlöksklyfta, finhackad
  • ¼ tsk rökt paprikapulver
  • 1 krm svartpeppar
  • 1 krm kajennpeppar
  • 1 tsk majsstärkelse, till exempel Maizena
  • 1 dl grönsaksbuljong
  • 40 g cheddarost
Så här gör du.
  1. Stek majskolvarna i lite smör runtom och salta lätt. Lägg över majsen på ett fat.
  2. Lägg smör, vitlök och alla kryddorna i stekpannan. Värm och vispa kraftigt.
  3. Rör ner majsstärkelsen i buljongen och vispa i lite i taget i stekpannan. Vispa kraftigt och koka ihop. Lägg i majsen och vänd runt i smörsåsen. Lägg upp på ett uppläggningsfat och strö över finriven cheddar.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0