PAJ

En saftig och lättlagad tomatpaj med smak av både soltorkade och färska tomater.
 
TOMATPAJ.
 
Tomatpaj
 
Det här behöver du.
1 pajbotten (kan köpas färdig i affären eller göras egen)
2 stora lökar eller 3 små
1 dl soltorkade tomater
4 ägg
400 gram keso
½ dl mjölk
Salt och peppar
2 tomater
 
Så här gör du.
Tryck i pajdegen i en pajform, förgrädda eventuellt. Hacka lök och soltorkade tomater, fördela dem i pajformen. 

Vispa ihop ägg och mjölk och blanda sedan i keson, salt och peppar. Häll äggblandningen i pajformen.

Skiva tomaterna och lägg dem på toppen av pajen.

Ställ in pajen i ugnen på 220 grader i ca 45 min.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0