GRATÄNG

Kassler och ananas i en gratäng, En god upplevelse.
 
KASSLERGRATÄNG MED ANANAS.
 
Bildresultat för KASSLERGRATÄNG MED ANANAS
 
Det här behöver du.
600 g kassler bit
1 burk ananas i bitar
4 dl grädde
1 dl spad av ananasen
0,5-1 dl chilisås
1 vitlöksklyfta
2 dl riven ost
4 port jasminris
 
Så här gör du.
Koka riset enligt anvisningar och lägg i botten på en smord, ugnsfast form.
Skiva kasslern och skär bort kanterna. Skär i mindre bitar.
Lägg kasslerstrimlorna över riset. 
Fördela ananasbitarna över.
Blanda grädde, ananasspad och chilisås. Riv vitlök och vänd ner.
Värm och häll sedan över gräddblandningen.
På med den rivna osten över gratängen och grädda i ugn 250C i ca 20-25 minuter. 
Servera med en god sallad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0