PAJKASTNING

Tar inte så lång tid att laga och smakar helt fantastiskt.
 
LÖK. OCH PAPRIKAPAJ
 
Lök- och paprikapaj
 
Det här behöver du.
1 sats pajdeg
2 paprikor
2 lök
Salt
Peppar
Paprikapulver
Timjan (helst färsk)
Rosmarin
2 ägg
100 gram riven ost
2 dl crème fraiche 
 
Så här gör du.

1. Skär paprikan och löken i tunna ringar och stek i en panna med lite olja i några minuter. Krydda med salt, peppar, timjan paprikapulver och rosmarin.

2. Medan fyllningen svalnar trycks pajdegen ut i en pajform. Lägg den avsvalnade fyllningen i botten på pajformen. 

3. Rör samman ägg, ost och crème fraich och häll ner blandningen i pajformen.

4. Ställ in pajen i ugnen på 200-225 grader i ca 25-30 min, tills pajen är gyllen brun. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0