ÄPPELTIDER

Ta vara på dina äpplen som har ramlat ner på marken. En lättlagad äppelpaj med kanel och mandlar. Omtyckt av gammal som ung. som du också kan frysa in.
 
KOKKENS ÄPPELPAJ
 
Bildresultat för Äppelpaj med kanel
 
Det här behöver du.
 

Botten:
150 g smält smör 
3 dl mjöl
2 dl socker
½ tsk bakpulver

Fyllning:
3 äpplen 
2-3 msk socker
2 tsk kanel
100 g hackade mandlar 
 
Så här gör du.
 
Blanda samman ingredienserna till pajdegen och tryck ut den i en pajform. 

Klyfta äpplena och lägg dessa i botten av pajen. Blanda socker och kanel och strö detta över äpplena. Avsluta med att fördela de hackade mandlarna på toppen.

Ställ in pajen på 180 grader i 30 min.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0