VEGETARISKT

Läckert röda rödbetsbiffar som består av bl.a. rårivna rödbetor och lök som blandas ner i en äggsmet för att sedan stekas i en stekpanna.
 
KOKKENS RÖDBETSBIFFAR
 
 
 
Det här behöver du.
3 ekologiska rödbetor (ca. 200 gram).
1 ekologisk röd lök
2 ekologiska ägg
3 msk ekologisk vetemjöl
Salt och peppar
2 msk ekologiskt smör till stekning
 
Så här gör du.
Skala rödbetorna och löken och riv dessa med ett rivjärn. Blanda de rivna rödbetorna och löken med ägg, mjöl, salt och peppar. 

Forma smeten till biffar och stek dessa i smör, ca 6 min på vardera sida.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0