PAJDAX

En utsökt blåbärspaj som är väldigt lättlagad. Kan göras på både frysta och färska blåbär.
 
KOKKENS BLÅBÄRSPAJ.
 
Bildresultat för BLÅBÄRSPAJ
 
Det här behöver du.
 

4 dl blåbär (frysta eller färska)
2-3 msk socker

Smuldeg:
100 g flytande margarin (ev. smält smör)
2 msk socker
1,5 dl vetemjöl
1,5 dl havregryn

Så här gör du.

Så här gör du.1.Häll ner blåbären i en pajform och sockra jämt över alla bären.
2.Blanda samman ingredienserna till smuldegen.
3.Fördela degen jämnt över bären och ställ sedan in formen i ugnen på 175 grader i ca 20-30 min, tills degen är gyllenbrun. 

Servera pajen med vaniljglass eller vaniljsås.

 

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0