LAX

Enkla och goda laxrullar. Rullarna görs med fördel iordning något innan servering och skärs upp i passande bitar och läggs på ett fint fat alldeles före servering.
 
KOKKENS LAXRULLAR.
 
Bildresultat för Laxrullar
 
Det här behöver du.
 
Tunnbröd
150g philadelphiaost
1 hackad rödlök
Lite av saften från en citron
Peppar
200g rökt lax i tunna skivor
Dill
 
Så här gör du.
 
Rör samman philadelphiaost, rödlök, citronsaft och peppar. Bre ett tunt lager på tunnbrödet. Lägg tunna skivor lax ovanpå samt dillkvistar i ena änden. Rulla ihop tunnbrödet hårt och packa in rullarna in plastfolie. Låt stå svalt. Strax innan servering tas plastfolien bort och rullarna delas upp i mindre bitar, cirka 3 cm tjocka. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0