FÖRRÄTT

Potatisstubbar med varmrökt lax
 
Foto: Mathias Johansson
 
Det här behöver du.
 
20 st plommonstora delikatesspotatisar
1,5 dl crème fraîche
150 g varmrökt lax
färsk dill
citron
svartpeppar från kvarn
 
Så här gör du.
 
Koka potatisen mjuk i saltat vatten. Låt kallna och skär i halvor. 

Lägg upp på ett fat och placera snittytan uppåt. Börja med en klick crème fraîche, lägg därefter på en bit lax och toppa med en dillkvist. Avsluta med ett varv svartpeppar från kvarnen.
 
 
Servera med citron och låt var och en smaksätta efter eget tycke.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0