PAJDAX

Välsmakande baconpaj omtyckt av gammal som ung. Servera med en frisk grönsallad.
 
KOKKENS
 
 
.
Det här behöver du.
 
150 gram bacontärningar
1 pajbotten (köp färdig eller gör en själv)
1 stor lök
3 purjolökar
3 ägg
1,5 dl mjölk
6 msk crème fraiche
Salt och peppar
 
Så här gör du.
 
Stek bacontärningarna i en stekpanna tills de är gyllenbruna och lägg dem sedan på en tallrik med hushållspapper. 

Lägg pajbottnen i en pajform. Hacka lök och purjolök, fördela över pajbottnen. Vispa ägg, mjölk, crème fraiche, salt och peppar. Häll ner äggblandningen i pajformen och strö bacontärningarna på toppen.

Ställ in pajen på 220 grader i ca 45 min. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0