MAJONÄS

Man kan smaksätt sin majonäs med många olika smaker.
 
CHILIMAJONÄS.
 
 
 

4 äggulor 
1 kryddmått salt
Ca. 2,5 dl rapsolja
2 röda chili
1 msk paprikapulver

Tillvägagångssätt för chilimajonnäs:

Vispa äggulor och salt. Tillsätt lite av oljan under kraftigt vispande. Det är viktigt att oljan tillsätts lite i taget så att äggulorna hinner absorbera oljan. Tillsätt olja till majonnäsen har önskad konsistens.

Dela chilifrukterna på längs och skrapa ur kärnorna. Finhacka chilin och rör ner dem i majonnäsen tillsammans med paprikapulvret.

 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0