DAGENS PASTAMIDDAG

Det är alltid gott med pasta, så testa denna sjögodis.
 
 
 

KOKKENS PASTA MED RÄKOR

250 g spaghetti.
300 g räkor i lag (drenerad vikt)
100 g vitlök i chiliolja
0,5 fänkål
2 msk olja
6 vårlökar
2 knippen persilja


Tillvägagångssätt för spaghetti med räkor:
Koka pastan enligt anvisningarna på förpackningen.

Ta upp räkorna och pressa dem fria från vatten. Lägg räkorna i en skål och häll vitlöken med chilioljan över.

Skiva fänkålen i tunna skivor och stek dessa i en stekpanna med lite olja. Skiva vårlöken och hacka persiljan.

Lägg i vårlöken, persiljan och fänkålen i skålen med räkor och blanda. Avsluta med att vända ner den avsvalnade pastan.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0