VEGETARISKT PÅ JULBORDET

Läckert röda rödbetsbiffar som består av bl.a. rårivna rödbetor och lök som blandas ner i en äggsmet för att sedan stekas i en stekpanna.
 
 
KOKKENS RÖDBETSBIFFAR

3 rödbetor (ca. 200 gram).
1 lök
2 ägg
3 msk vetemjöl
Salt och peppar
2 msk smör till stekning

Tillvägagångssätt för rödbetsbiffar:

Skala rödbetorna och löken och riv dessa med ett rivjärn. Blanda de rivna rödbetorna och löken med ägg, mjöl, salt och peppar. 

Forma smeten till biffar och stek dessa i smör, ca 6 min på vardera sida.

Tips: om man vill höja smaken, blanda i fetaost.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0