PAJ TILL MIDDAG

KOKKENS GOA KYCKLINGPAJ MED PURJO OCH MANDLAR
 
1 pajdeg (tillaga din egen eller köp en färdig i affären)
150 gram kokt eller stekt kyckling
2 purjolökar
20 mandlar
5 ägg
3 dl crème fraiche.
Salt och peppar

Tillvägagångssätt för kycklingpaj med mandlar och purjolök:
Tryck ut pajdegen i en form och förgrädda 10 min på 200 grader. Skär kycklingen i små bitar och skiva purjolöken. Fördela kycklingen, purjolöksskivorna och mandlarna i pajformen.

Vispa samman ägg och crème fraiche och krydda med salt och peppar. Häll i äggsmeten i formen och ställ in pajen i ugnen på 200 grader i 40 min.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0