GOTT TILL EFTERRÄTT
Gör denna kräm, med smak av vanilj. Passar till fruktsallad, kaka eller som den är.
KOKKENS RÅKRÄM
2 äggulor
4 msk socker
2 dl vispgrädde
1 Vaniljstång eller 1 tsk vaniljsocker
Tillvägagångssätt för råkräm:
Vispa äggulor och socker pösigt. Vispa grädden till ett fast skum. Öppna vaniljstången och skrapa ur fröna. Vispa ner vaniljfröna i vispgrädden.
Vänd ner vispgrädden försiktigt i äggmassan.
Servera till frultsallad, äppelpaj, kladdkakka eller till vad du tycker det passar till.
4 msk socker
2 dl vispgrädde
1 Vaniljstång eller 1 tsk vaniljsocker
Tillvägagångssätt för råkräm:
Vispa äggulor och socker pösigt. Vispa grädden till ett fast skum. Öppna vaniljstången och skrapa ur fröna. Vispa ner vaniljfröna i vispgrädden.
Vänd ner vispgrädden försiktigt i äggmassan.
Servera till frultsallad, äppelpaj, kladdkakka eller till vad du tycker det passar till.
Kommentarer
Trackback