KATT FRÅN HAVET
UNGSBAKAD HAVSKATT
800 g havskatt
3 dl ströbröd
1 vitlöksklyfta
0,5 ekologisk citron
4 msk parmesanost
4 msk olivolja
3 msk persilja
Salt
Peppar
Tillvägagångssätt för ugnsbakad havskatt:
Dela fiskfiléerna i mindre bitar om de är stora. Lägg fiskbitarna på ett bakplåtspapper i en ugnsfast form och salta och peppra.
Pressa vitlöken och hacka persiljan. Riv citronskal och parmesanost. Blanda ströbrödet med vitlöken, persiljan, citronskalet, parmesanen, olivoljan, salt och peppar.
Fördela ströbrödsblandningen ovanpå fiskfiléerna och ställ sedan in formen i ugnen på 200 grader i ca 15 min.
3 dl ströbröd
1 vitlöksklyfta
0,5 ekologisk citron
4 msk parmesanost
4 msk olivolja
3 msk persilja
Salt
Peppar
Tillvägagångssätt för ugnsbakad havskatt:
Dela fiskfiléerna i mindre bitar om de är stora. Lägg fiskbitarna på ett bakplåtspapper i en ugnsfast form och salta och peppra.
Pressa vitlöken och hacka persiljan. Riv citronskal och parmesanost. Blanda ströbrödet med vitlöken, persiljan, citronskalet, parmesanen, olivoljan, salt och peppar.
Fördela ströbrödsblandningen ovanpå fiskfiléerna och ställ sedan in formen i ugnen på 200 grader i ca 15 min.
Kommentarer
Trackback