KOKKENS GOA MAJSBRÖD

KOKKENS GOA MAJSBRÖD



50 g smör
1 ägg
½ dl strösocker
3 dl mjölk
3 ½ dl vetemjöl
2 ½ dl majsmjöl
½ dl majsena
1 tsk bakpulver

20 g smält smör Förvärm en bakplåt i ugnen vid 175 grader. Blanda ihop mjöl och majsen, socker och bakpulver. Värm mjölken tills den är ljummen och rör ner smör och ägg. Häll mjölkblandningen i mjölblandningen och blanda väl. Smörj bakplåten med smör och häll i smeten och fördela ut den jämt med en spatel. Grädda brödet i 175 grader i ugnen ca 25 minuter, ta sedan ut plåten och pensla ytan med smält smör. Sätt in plåten igen och grädda brödet ytterligare 15 minuter tills brödet är fast. Skär brödet i fyrkantiga bitar och servera dem varma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0