GOTT TILL THEÉT

Photo: Höstrusk utanför fönstret. Perfekt dag för att baka Whoopies och servera med en varm kopp te!

125 g Milda mat- och bakmargarin, rumstempererat
 1 ägg
 1,5 dl brunt farinsocker
 2 tsk bakpulver
 5 dl vetemjöl
 1 dl kakao
 0,5 tsk salt
 1 tsk vaniljsocker
 2 dl mjölk
Alt. fyllning
 100 g Crème Bonjour Naturell
 50 g hallon
 1 dl florsocker
Topping
 O´hoj Chrunchy strössel

1. Sätt ugnen på 175 grader och förbered två plåtar med bakplåtspapper. Vispa Milda mat- och bakmargarin och florsocker poröst. Tillsätt ägget. Blanda ihop de torra ingredienserna i en bunke och rör ner i margarinsmeten. Tillsätt mjölken.
2. Klicka ut på plåtarna och grädda i mitten av ugnen ca 10-12 min. Ta ut dem och låt svalna på ett galler.
3. Blanda samman ingredienserna till den valda fyllningen. Bred eller spritsa fyllning på varannan kaka och använd övriga kakor som lock. Dekorera ev. med olika typer av strössel.
 
 
Höstrusk utanför fönstret. Perfekt dag för att baka Whoopies och servera med en varm kopp te!
KOKKENS WHOOPIES
125 g Smör, rumstempererat
1 ägg
1,5 dl brunt farinsocker
2 tsk bakpulver
...5 dl vetemjöl
1 dl kakao
0,5 tsk salt
1 tsk vaniljsocker
2 dl mjölk
Alt. fyllning
100 g Crème Bonjour Naturell
50 g hallon
1 dl florsocker
Topping
O´hoj Chrunchy strössel

1. Sätt ugnen på 175 grader och förbered två plåtar med bakplåtspapper. Vispa smör och florsocker poröst. Tillsätt ägget. Blanda ihop de torra ingredienserna i en bunke och rör ner i smörsmeten. Tillsätt mjölken.
2. Klicka ut på plåtarna och grädda i mitten av ugnen ca 10-12 min. Ta ut dem och låt svalna på ett galler.
3. Blanda samman ingredienserna till den valda fyllningen. Bred eller spritsa fyllning på varannan kaka och använd övriga kakor som lock. Dekorera ev. med olika typer av strössel.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0