FLÄSKA TILL MED FLÄSKFILÉ I HELGEN
Fårostgratinerad fläskfilé
(4 personer)
500 g fläskfilé
1 msk matfett
100 g fårost
1 dl crème fraiche
2 pressade vitlöksklyftor
salt, svartpeppar
Ansa fläskfilén och skär i 3 cm tjocka skivor och platta ut dem något. Salta och peppra. Bryn köttet i matfett i en stekpanna, lägg sedan över i en ungssäker form. Mosa osten och blanda med créme fraiche och pressad vitlök och svartpeppar. Häll ostblandningen över köttet och gratinera i ugn, 200 grader, ca 10 min tills köttet är genomstekt. Servera med couscous, grekisk sallad och oliver.
(4 personer)
500 g fläskfilé
1 msk matfett
100 g fårost
1 dl crème fraiche
2 pressade vitlöksklyftor
salt, svartpeppar
Ansa fläskfilén och skär i 3 cm tjocka skivor och platta ut dem något. Salta och peppra. Bryn köttet i matfett i en stekpanna, lägg sedan över i en ungssäker form. Mosa osten och blanda med créme fraiche och pressad vitlök och svartpeppar. Häll ostblandningen över köttet och gratinera i ugn, 200 grader, ca 10 min tills köttet är genomstekt. Servera med couscous, grekisk sallad och oliver.
Kommentarer
Postat av: mia arborén
Hej Kokken!
Jag lagade detta idag å d va såååå jäkla gott :) Tack för tipset!! Kram
Trackback