MIDSOMMARRESTER?

Rester efter helgen?
Gör då denna goda efterrätt.



PANNACOTTA MED YOGHURT

(4 portioner) 

1,5 dl grädde

2 gelatinblad

3 dl jordgubbsyoghurt eller någon annan  yoghurtsort

 

Lägg gelatinbladen i kallt vatten och låt stå minst fem minuter.

Värm grädden till kokpunkten.

Krama ur gelatinbladen och rör ner dem i grädden.

Blanda grädde och yoghurt.

Häll upp i portionsformar eller glas och låt stå i kylskåp att stelna i minst tre timmar.

Garnera med färska jordgubbar eller andra bär.

Den här pannacottan är magrare än traditionell pannacotta och mycket lättlagad. Lycka till!


Kommentarer
Postat av: william

gooooott!

2012-06-25 @ 15:28:43
URL: http://funnyones.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0