SILL TILL JULBORDET

 
KOKKENS LYXIGA JULSILL
1 burk 5-minuterssill i bitar (420 g)
2 kalla hårdkokta ägg
1 dl matyoghurt
1/2 dl majonnäs, gärna hemgjord
1 1/2 dl grovriven Västerbottensost
2 tsk dijonsenap
1/2–1 krm kajennpeppar
salt
1/2 dl hackad dill

Beskrivning

Låt sillen rinna av, skala äggen och skär i bitar. Blanda matyoghurt, majonnäs och
Västerbottensost.

Rör ner senap och kajennpeppar i blandningen. Smaka av med salt. Vänd ner sill och ägg.
Garnera med dill. Låt stå en stund före servering.

Serveras med fördel på en bit tunnbröd.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0