MIDDAGSTIPS



Torsk med senap och grönsaker

600 gram torskfiléer
2 purjolök
2 morötter
2 lök
4-5 tomater
Senap
2 tsk timjan
Salt och peppar

Gör rent purjolöken och snitta dem fint. Skala och skiva morötterna. Purjolök, morötter och timjan kokas i ca 5 min i lite vatten. Lägg grönsakerna i en smord ugnsfast form.

Bred torskfiléerna med senap på den ena sidan och lägg dem sedan på grönsakerna med senapssidan nedåt. Krydda med salt och peppar.

Skär löken i ringar och lägg ovanpå fisken. Till sist läggs som ett lock av tomatskivor på toppen.

Sätt in fatet i ugnen på 200 grader i ca 40-45 min.

Klart till servering.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0