DAGENS VEGETARISKA



Grönkålsfrittata

Recept för 4 personer

  • 500 g fryst, hackad grönkål
  • 60 g bacon
  • 25 g smör
  • 5 st ägg
  • 1 dl mjölk
  • 2 krm vitpeppar
  • 150 g Cheddar riven
  • 1 msk Touch of Taste Grönsaksfond

Gör så här

  1. Sätt ugnen på 225°. Tina grönkålen och krama ur den väl.
  2. Lägg smöret i en ugnssäker form. Låt det smälta i ugnen. Vispa ihop grönsaksfond, ägg, mjölk, salt och peppar i en bunke. Rör ner grönkål, och osten. Häll det i formen och fördela baconskivorna över grönkålssmeten.
  3. Grädda i mitten av ugnen i ca 20 min tills den precis har stelnat och fått lite färg.
  4. smaksätt eventuellt med salt och nymalen svart peppar

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0