RABARBER 4




RABARBERKRÄM

Detta behöver du:

ca 500g Rabarber

4 dl Vatten

1 dl Socker

2 msk Potatismjöl

Gör såhär:

Skölj och skär rabarbern i små bitar. Är det grova stjälkar så bör dom skalas.
Koka upp vatten och socker. Lägg i rabarbern och låt koka 4-5 minuter. Tills rabarbern är mjuk.
Ta kastrullen från värmen. Rör ut potatismjölet i ½ dl kallt vatten. Häll i redningen i en fin stråle medans du rör i rabarbern. Låt krämen koka upp. Färdigt!

Servera avsvalnad med kall mjölk.

Förvaras i kylskåp 3-5 dagar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0