GOTT TILL GRILLAT



Testa denna potatisrätt till grillatkött och fisk.

Pestopotatis

Nypotatis
Jungfruolivolja
Vitlök 1-2 st
Parmesan riven 1 dl
Basilika 1 näve
Persilja 1 näve
Pinjenötter 1-2 matsked
Salt
Peppar

Koka nypotatis.

Under tiden blandar du ett serveringsfat; olivolja, småhackad vitlök, en näve hackad färsk persilja och en näve hackad färsk basilika, lite rostade pinjenötter och färskmalen svart peppar och salt.

Låt detta dra under tiden potatisen kokar. Häll sen i riven parmesan i röran. Om blandningen blir väldigt torr häll på mer olivolja. Lägg i färdigkokt potatis och dela potatisen i mindre bitar med kniv. Rör om potatisen och blandningen.

Smaksätt med salt och peppa.


OBS: Igår föll matrubriken bort och det ska vara
Grillade tigerräkor med saffransrisotto.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0