SNART MIDSOMMAR



Sillidill

Ingredienser:
2  matjessillfileer
1 dl gräddfil
½ dl grädde
3-4 cornichon
1 äpple
1 lök, gärna en mildare sort som Charlottenlök
  Liten dillknippa
  Salt och peppar
  Vinäger alt vätska från cornichon

Tillagning:

Vispa grädden lätt och blanda i gräddfil.

Skala och skiva äpplet i mindre bitar. Skiva löken till tunnare kvartsringar. Skiva gurkor. Blanda allt i grädden.

Krydda med peppar vinäger eller med vätska från cornichon.

Hacka dillen och blanda i.

Skär 1-2 cm breda bitar av fileer och lägg i röran.

Smaka av med salt och låt dra gärna över natten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0