MEXIKO
Mexikansk lasagne
För 4 personer.Välj styrka på salsan själv.
Ingredienser
500 g kycklingfilé1 gul lök
1 paprika (valfri färg)
1 påse Santa Maria Fajita kryddmix
1 burk Salsa mild / medium
2 dl vispgrädde
1 dl vatten
1 paket Soft vetetortilla 336 g
2 msk smör / margarin
1 msk mjöl
5 dl riven ost
Gör så här
Skär kycklingfiléen, paprikan i mindre bitar och hacka löken. Bryn kyckling, lök och paprika i matfettet i ca 10 min. Strö över mjöl och kryddmix. Späd med vatten, grädde och blanda i salsan.
Låt koka ihop i 5-10 min.
Varva tortilla och kycklingblandningen i en smord eldfast form. Börja och sluta med tortilla.
Strö över riktligt med ost på de översta tortillans.
Gratinera i ugn 200 grader i ca 20 min.
Servera med sallad och eventuellt mer tomatsalsa
Låt koka ihop i 5-10 min.
Varva tortilla och kycklingblandningen i en smord eldfast form. Börja och sluta med tortilla.
Strö över riktligt med ost på de översta tortillans.
Gratinera i ugn 200 grader i ca 20 min.
Servera med sallad och eventuellt mer tomatsalsa
Kommentarer
Trackback