NYÅRSTIPS

Nu ska vi vara miljövänliga och handla inhemst.
Helst ekologiskt också.
Dagens tips kommer från Norrland.



RÖKT RENSTEK MED PEPPARROTSGRÄDDE

Ingredienser

  • 1 dl vispgrädde
  • 1 1/2 msk riven pepparrot
  • salt och peppar
  • 6 skivor rökt renstek
  • 10 runda skivor pumpernickel
  • persilja till garnering

Gör så här

 

  1. Vispa grädden med pepparrot. Smaksätt med salt och peppar.
  2. Lägg plastfolie (ca 20 x 20 cm, för 10 st) på arbetsbänken. Täck med rensteksskivor och bred på pepparrotsgrädden. Rulla ihop hårt. Linda in rullen i plastfolie och ställ i kylen. Skär i cm-tjocka skivor.
  3. Lägg rensteksrullarna på brödet och garnera med persiljeblad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0