VI SOM ÄLSKAR PALMER



Dadlar med bacon
16 dadlar utan kärna
8 skivor bacon
Lite olja till stekning
50 gram mandlar
Lite färsk salvia eller andra kryddörter

Rosta mandlarna i en torr stekpanna till de börjar få färg. Låt dem svalna innan du hackar dem. Lägg mandelhacket i en skål.

Halvera baconen och linda en halv skiva bacon runt varje dadel.

Värm oljan i en stekpanna och stek bacon-dadlarna på medelvärme tills de är gyllen bruna och spröda.

Hacka lite salvia eller annan kryddört.

Servera bacon-dadlarna mens de fortfarande är varma och dekorera dem med hackade mandlar och kryddörter.

Om man vill kan man trycka in en mandel i varje dadel innan de lindas med bacon istället för att hacka dem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0