DAGENS LYXPASTA

Pasta med chili och vitlök




Pasta med chili och vitlök

4 port | 15 min

350 g spagetti
3 vitlöksklyftor
4 ägg
1,5 röd chili
4 msk olivolja
flingsalt
1 dl parmesan, riven
ev persilja, hackad

1. Sätt på pastavattnet. Skala och finhacka vitlöken. Dela, kärna ur och finhacka chilin. Koka pastan enligt anvisning på paketet, lägg i äggen i pastavattnet när 6 min är kvar.

2. Häll olivolja i en stekpanna och fräs vitlöken och chilin i ca 5 min, utan att de får färg. Rör runt. Häll av pastan när den är al dente och vänd runt den i stekpannan så allt täcks av oljan. Salta och lägg upp i en skål, lägg på ägghalvorna, strö över parmesan och eventuellt lite hackad persilja.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0