SKÖRDETIDER

Nu skördar man sina rotfrukter som potatis, rödebeter och andra rotfrukter.
Grilltiden snart över så testa denna höstpotatissallad.

KOKKENS ROSA POTATISSALLAD
10 stora kokta potatisar
1 purjolök
5 inlagda rödbetor
2 ättiksgurkor
3 msk kapris
3 dl gräddfil
2 dl majonäs
malen svartpeppar
klippt bladpersilja

Skär potatis i sockerbits stora bitar.
Skölj och finstrimla purjon.
HAcka rödbetor och ättiksgurka.
Rör ihop med kapris.
Blanda gräddfil och majonäs med svartpeppar.
Blanda allt tillsammans försiktigt.
Lägg upp i en serveringsskål och klipp rikligt med persilja över.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0