Po´boy-sandwich med stark korv



En favoritmacka från amerikanska Södern som passar lika bra till fjälls.

4 portioner, 20 minuter

4 starka korvar, typ andouille, kabanosser eller chorizo
olivolja
1 gul lök
1 baguette
1 kruka salladsblad
2 msk fransk senap
2 saltgurkor
Skär korvarna på längden och stek dem ganska hårt på båda sidorna i lite olja.
Skala och skiva löken i tjocka ringar.
Stek lökringarna tillsammans med korven.
Dela baguetten på mitten.
Skär bort de runda ändarna och gröp ur inkråmet på ovandelarna.
Bädda med salladsblad på brödets underdelar.
Lägg på korven, bre på senap och toppa med längdskivad saltgurka och stekt lök.
Lägg på ovandelen och tryck till.
Dela varje macka på hälften och packa in i smörgåspapper.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0