Grovkusar med renstek och senapskeso



Riktigt nyttiga utflyktsmackor som både mättar och ger energi.

4 portioner, 15 minuter

1/2 rödlök
3 cornichonger
1 liten ask minikeso, 250 g
1 msk fransk senap
1 msk kapris
4 grova bullar, typ rågkusar
1 påse rucola
8 skivor rökt renstek
1 röd paprika
färska groddar
Skala och finhacka rödlöken.
Tärna cornichongerna smått.
Blanda gurka och lök med minikeso, senap och kapris.
Täck brödens bottnar med rucola och två skivor renkött.
Lägg på en rejäl klick av kesoblandningen.
Toppa med en paprikaring och en liten näve groddar.
Lägg på överdelarna och tryck till.
Packa in i folie.

Att dricka till:
Varm Pucko eller Choklad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0