FRUKT Å CHOKLAD



Choklad-doppad frukt
Detta behöver ni:
Mörk (och ev. vit) blockchoklad
lite matolja
färsk frukt, t.ex. kiwi, ananas, jordgubbar, apelsin
1. Smält den mörka choklad och olja i vattenbad eller i mikron. Rör ut till en jämn smet.
2. Skala och skär frukten i lämpliga bitar.
3. Doppa halva frukten i chokladen och lägg sedan upp på smörpapper och låt stelna.
4. Om du vill garnera frukten så smälter du även den vita blockchokladen på samma sätt. Doppa sedan en gaffel i den vita chokladen och ringla över de chokladdoppade frukterna.


Kommentarer
Postat av: lucke

Tjenare. Anmäl dig till dagens blogg om du vill :P

2010-11-24 @ 10:18:19
URL: http://modegrabben.blogg.se/
Postat av: SOFIE - Följ med mina äventyr!

Hejhej! Hoppas allt är toppen!:) kika gärna in min reseblogg till Schweiz och andra destinationer :)



Kram Sofie

2010-11-24 @ 10:27:10
URL: http://sofieahl.blogg.se/
Postat av: Cissi

Vad väljer du, julmust eller cola? =)

2010-11-24 @ 10:48:30
URL: http://cviklund.blogg.se/
Postat av: Martin The Edge

Oj vad gott det ser ut

2010-11-24 @ 11:25:19
URL: http://edgeman.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0