PANNKAKOR

HAckade färska kryddor får vilken pannkaka som helst att bli spännande.
Härär det basilika och timjan som åker i pannkaksmeten., men det går med snart sagt vilka örtkryddor som helst.
Hoppa gärna över sylten och servera med keso.

Prickiga pannkakor med keso.

3 ägg
1 dl kallt vatten
1/2 tsk salt
3 dl vetemjöl
6 dl mjök
2 msk smält smör
1 msk fin hackad färsk basilika
1 msk fin hackad färsk timjan
smör till stekning
Att äta till
keso
salladsgrönsaker.

Vispa ägg och hälften av mjölken.
Tillsätt alla vetemjöl och vispa tills den är klumpfri.
Därefter tillsätts resten av mjölken, vatten, salt, smält smör och örtkryddor.
Grädda tunna pannkakor i plattlägg.
Vik ihop pannkakorna så de får lite volym.
Serveras med keso och salladsgrönsaker.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0