LITE RÖDA SOMMAR HETTA

Älskar färgen Röd..lol även när det gäller mat..blushing..
älskar jordgubbaryummy men är galen i chiliyes..använder chili dagligen o då är jag
alldrig sjuklol..chili är bra för kroppenthumbs up..tar man bort kärnorna
så blir det inte så starkt..så va inte rädda för att använda chili i matlol



Upphetsade jordgubbar embarrassed

500 gram jordgubbar
1 dl florsocker
1 msk vaniljsocker
2 dl creme fraiche
1 st lime skal o saft

Gör så här
1.Blanda florsocker med vaniljsocker,vänd gubbarna o ställ dom på ett ungfast form, ställ in dom under het grill i några minuter
2.Blanda creme fraiche o lime. servera såsen till gubbarna



yesyesyesyesyesyesyesyesyesyesyesyesyesyes

Inlagd chili yummy

20 st röda chili, skivade utan kärnor
4 dl vatten
1 dl socker
1 dl ättiksprit
2 msk gula senapsfrön
2 tsk salt
1 st timjankvist
2 st ev skivad vitlök
1 st lagerblad

Gör så här
1.Lägg chilin i kokande vatten, småkoka 5min, häll bort vattnet, blanda 4 dl vatten,socker,senapsfrön, salt och koka upp, lägg ner förvälld chili, och sjud i ca 5 minuter. lägg i hackad vitlök,lagerblad och en timjankvist. Häll upp i en rengjord burk.

Önskar er en härlig helgflower


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0