POTATISSALLAD

Igår la ja ut ett recept på fläskfilé.
Här kommer något gott att servera till.

Rostad potatissallad med fetaost.

600 g delikatesspotatis
1 rödlök
200 g fetaost
1 dl gröna oliver
250 g cocktailtomater
2 msk olivolja
nymalen svartpeppar från kvarn
1 kruka basilika

Sätt ugnen på 200 grader.
Tvätta potatisen och förkoka i 5 minuter.
Dela potatisarna på längden.
Lägg dem i en smord ugnsfast form.
Skala och skär löken i klyftor.
Dela osten i tärningar.
Lägg på lök, ost och tomater.
Ringla över med olivolja.'Salta och peppra.
Rosta potatisarna i ca. 20 minuter.
TA ut och strö över basilikablad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0