LÅT UGNEN FIXA PANNKAKAN

Pannkaka kan man göra på många olika sätt.
I våffeljärn, plattlägg och i ugnen.
Man kan smaksätt den med olika saker.
Dagens recept, kan du buta ut till bacon, tärnad kassler eller quorn om man vill ha den vegetarisk.

Ungspannkaka med rimmad fläsk

4 ägg
4 dl mjölk
2 dl vetemjöl
1 paket rimmat fläsk
smör
salt och peppar
Att äta till
rårördlingonsylt
rivna morötter

Tärna och stek fläsket.
Krydda med svartpeppar
Vispa ägg, mjöl och hälften av mjölken till en slät smet.
Tillsätt därefter resten av mjölken och ett par nypor salt.
Blanda sist ner fläsket.
Smöra en ugnsfast form.
Häll i smeten och grädda i 225 grader i ugnen, i ca. 35 minuter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0