LYXA TILL DET



Ischoklad tillhör julen. Kan vara lite tråkig, men man kan fixa till den.
Här kommer grundrecept och några tips

ISCHOKLAD.
200 g mörk blockchoklad, här kan man byta ut den mörka till annan blockchoklad, det finns olika sorter.
100 g kokkosfett
2 ägg
Folieknäckformar

Bryt chokladen i bitar och smält på låg värme med kokkosfett.
Låt kallna men inte stelna.
Vispa upp äggen och blanda ner.
OBS lite i taget under kraftig vispning.
Häll upp i formar.

Här kommer lite tips på smaker.
Riven apelsinskal
Riven citronskal
Mycket finstrimlad röd chili
Några droppar rom
Några droppar whiskey
Eller vad ni vill testa

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0