PASTA
När jag jobbade på restaurang, så hade jag ansvaret för lunchen.
Då gjorde jag denna pastarätt.
Kokkens pasta med räkor.
800 g oskalade räkor
3 vitlöksklyftor
1 röd chilipeppar
4 msk olivolja
350 g tagliatelle
1 dl hackd persilja
1 dl vitt vin
1 1/2 dl riven parmesanost.
Skala räkorna.
Skala och hacka vitlöken grovt.
Kärna ur och skiva chilin
Fräs chili och vitlök i olja några minuter utan att den får färg.
Koka pastan knapptfärdig och låt rinna av.
Lägg ner räkor, persilja, vin och pasta i pannan med vitlök och chili.
Koka ihop i 2 minuter.
Rör ned hälften av av osten och strö resten vid servering.
Då gjorde jag denna pastarätt.
Kokkens pasta med räkor.
800 g oskalade räkor
3 vitlöksklyftor
1 röd chilipeppar
4 msk olivolja
350 g tagliatelle
1 dl hackd persilja
1 dl vitt vin
1 1/2 dl riven parmesanost.
Skala räkorna.
Skala och hacka vitlöken grovt.
Kärna ur och skiva chilin
Fräs chili och vitlök i olja några minuter utan att den får färg.
Koka pastan knapptfärdig och låt rinna av.
Lägg ner räkor, persilja, vin och pasta i pannan med vitlök och chili.
Koka ihop i 2 minuter.
Rör ned hälften av av osten och strö resten vid servering.
Kommentarer
Trackback