SNART MIDSOMMAR

Hoppas på bättre väder till nästa helg, då det är midsommar.
Just nu är det kallaste början på sommaren på 50 år.
Men jag kommer att tipsa er några enkla rätter till midsommar.
Men kom ihåg att handla ekologiskt.

Renstekscheesecake med rom.
300 g kavring
125 g smör
200 g creamcheese
250 g kesella
3 msk färskriven pepparrot
2 burkar löjrom
2 msk klippt gräslök

Bryt kavringen i mindre bitar och lägg i enmatberedare.
Smält smöret och häll i.
Kör tills det blir finfördelat.
Tryck ut smulblandningen i en form med löstagbar kant.
Blanda creamcheese och kesella.
Strimla rensteken och rör i tillsammans med pepparroten.
Smaka av med lite salt.
Lägg i fyllningen i formen och låt stå i 4 timmar eller över natten.
Fördela rommen och garnera med gräslöken.
Tag bort den löstagbara kanten och servera.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0