PERSIKA OCH PARMASKINKA

Nu fylls butikerna med härliga saftiga persikor.
Här kommer ett tips på sallad på persikor blandat med Parmaskinka.
Ja det passar ihop och blir en god sådan.

Persikosallad med Parmaskinka.

4 persikor, delade och urkärnad
1 msk olivolja
1 ask ruccolasallad
1 ask vattenkrasse
1/2 hackad rödlök
400 g Parmaskinka
2 tsk balsamvinäger
1 dl pinjenötter
1 dl hyvlad parmesanost

Pensla persikorna med olivoljan och grilla eller stek dem någon minut på varje sida.
Blanda ruccola, vattenkrasse, och löken på ett serveringsfat.
Lägg på Parmaskinka och persikor.
Ringla över olivolja och balsamvinäger.
Garnera med parmesanost och pinjenötter.
Handla ekologiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0