LAX

Med lax kan man göra en hel del olika rätter.
Pröva denna rätt.

Laxpyttepanna.

1/2 filéead lax
8 st potatisar
2 hg kantareller
1 tsk salt
1 tsk peppar
2 dl grädde

SÅS
3hg löjrom
1 brk cremé fraiche
1 st röd lök
1 knippa dill

Skär allt i små bitar.
Steh först potatisen tills den blir mjuk.
Tillsätt kantareller och lax.
Salta och peppra.
Slå över grädden och låt puttra i ca. 10 minuter.
Hacka röd löken fint.
Blanda den tillsammans med cremé fraiche, löjrom och dill.
Ställen den i frysen någon timme.
Servera pytten med en klick av den halv frysta såsen och grönsallad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0