GOTT PÅ HÅRDBRÖD

Letar ni efter något nytt man kan ha på sin hårdbrödsmacka.
Här kommer ett, som jag tycker ni kan pröva och servera gärna en kall ekologisk öl till.

Kärringröra.
3 ägg
1 rödlök
125 g ansjovisfileér
en knippe persilja
2 msk smör till stekning.
till servering
knäckebröd
100 g forellrom

Hårdkoka äggen i 10 min.
Låt dem kallna i kallt vatten.
Skala och finhacka rödlöken.
Häll av och hacka ansjovisen.
Plocka och finhacka persiljan.
Skala äggen och hacka dem.
Blanda alla ingredienserna och stek dem i smöret.
Servera kärringröran jummen på knäckebröd.
Garnera med forellrommen.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0