MER PÅ GRILLEN

Fläskkottletter är goda att grilla.
Skär inte bort ben och fett, innan ni grillar.
Snitta lite grann i kanten,  så att den inte kupar sig .
Marinera den i denna goda marinad.

Grillad apelsinkotlett

4 kottletter á 150 gram
salt.
Glaze
50 g apelsinmarmelad
1/2 dl blodapelsisaft'
1 pressad citron
1 msk honung
2 tsk malen ingefära
några droppar tabasco

Blanda allt till glazen i en kastrull.
Värm upp och låt sjuda på låg värme i ca. 3 - 4 minuter.
Salta kottletterna.
Grilla de i ca. 5 - 6 minuter på varje sida.
Pensla glazen då och då.
Ta upp på ett fat och ringla resterande glazen över.
Servera med ungsbakade grönsaker och färsk potatis.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0