SMAK AV MEDELHAVET
Längtar ni till medelhavet, passa då på att testa detta recept.
Kasslerpytt på Medlhavsvis.
8 - 10 potatisar
400 g kassler
1gul lök
1 röd lök
1/2 purjolök
1 röd paprika
1 aubergin
1 zuccin1 vitlöksklyfta
2 - 3 färsk rosmarin
Olivolja
Havssalt och svartpeppar
Skala och skär potatisen i cm stora tärningar.
Skala och hacka gul lök och röd löken.
Skär purjolöken, auberginen, paprika och zuccini i cm stora tärningar.
Skär också kassler i lika stora bitar.
Stek först potatisen i medelvarm panna.
När potatisen är nästan klar tillsätt resten och hackad rosmarin.
Stek i några minuterunder omröring.
Smaka av med havssalt och svartpeppar.
Om man har gott om rosmarin dekorera portionerna med den.
Kom ihåg handla ekologiskt.
Kasslerpytt på Medlhavsvis.
8 - 10 potatisar
400 g kassler
1gul lök
1 röd lök
1/2 purjolök
1 röd paprika
1 aubergin
1 zuccin1 vitlöksklyfta
2 - 3 färsk rosmarin
Olivolja
Havssalt och svartpeppar
Skala och skär potatisen i cm stora tärningar.
Skala och hacka gul lök och röd löken.
Skär purjolöken, auberginen, paprika och zuccini i cm stora tärningar.
Skär också kassler i lika stora bitar.
Stek först potatisen i medelvarm panna.
När potatisen är nästan klar tillsätt resten och hackad rosmarin.
Stek i några minuterunder omröring.
Smaka av med havssalt och svartpeppar.
Om man har gott om rosmarin dekorera portionerna med den.
Kom ihåg handla ekologiskt.
Kommentarer
Trackback