MAT & DRYCK

Idag öppnar "Mat & Dryck" mässan i Hudik.
Ikväll skall manm försöka slå världsrekord i After Work.
Allt händer på Glysis.
Så därför kommer det ett enkelt kallt fiskrecept.

Makrillrilette.
3 rökta makrillfileer
2 tsk riven prpparrot
2 msk hackad gräslök
1 1/ msk pressad citron
4 msk creme fraiche
200 g hari coverts
1 liten fänkål
1 msk pressad citron
1/2 dl olivolja
salt och peppar
Skär bort det bruna lagret på makrillen.
Dela köttet med en gaffel, så det blir löst och trådigt.
Rör i pepparrot,gräslök, citron och creme fraiche.
Ansa och koka bönorna, de ska vara lite knapriga.
Skölj snabbt av dem i kallt vatten.
Skiva fänkålen så fint som möjligt.Blanda med bönor, citron och olja.
Krydda med salt och pepper.
Lägg upp fänkålblandningen på en tallrik och sedan makrilen.
Dekorera med hel gräslök.
Gott att dricka till, lagom kall ekologiskt vitt vin.
Kom ihåg handala ekologiskt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0