KANTARELLER
En snabblagad vegetarisk pastarätt där mjuka fina höstsmaker av jordärtskocka och kantarell har huvudrollen.
PASTA MED RÅSTEKT JORDÄRTSKOCKA OCH KANTARELLER.

Det här behöver du.
4 portioner linguine
300 g jordärtskockor
250 g kantareller
2 msk smör
4 äggulor
½ citron
50 g parmesan
salt, vitpeppar
300 g jordärtskockor
250 g kantareller
2 msk smör
4 äggulor
½ citron
50 g parmesan
salt, vitpeppar
Sä här gör du.
- Skala, skiva och råstek jordärtskockor i 1 msk smör. Ta ur pannan.
- Stek kantarellerna i 1 msk smör.
- Koka pasta. Slå av vattnet och blanda samman pastan med äggulor, saft från en citron, riven parmesan, kantareller och jordärtskockor. Salta och peppra, klart för servering!
Kommentarer
Trackback